Nytt

Prøv all inclusive i fjellet

Ja, det stemmer! På Storlien kan du få i både pose og sekk.

 Storliens Högfjällshotell   kan du booke din vinterhelg med alt inkludert, og alt i gangavstand fra togstasjonen.

Få overnatting i dobbeltrom, alle måltider, det du ønsker av alkoholfri drikke og snacks, samt tilgang til basseng, treningsrom, badstue og heiskort til en og samme pris.

Enklere blir det ikke. Storlien ligger fint til på høyfjellet med  villmarken tett på. Alpinbakkene tilbyr flotte preparerte løyper og park med tøffe utfordringer og kule hopp samt skiskole og bakker for de minste og nybegynnere. Storlien har også lagt til rette med randonéløype og kitepark.

Herfra er også avstanden kort vei til andre attraksjoner. For deg som gjerne vil ta en tur på langrennski er det milevis med oppkjørte løyper både med utgangspunkt i Storlien og Meråker.  Meråker har idrettsarena og stadion i verdensklasse. Her arrangeres nasjonale renn så og si årlig.

Sett av datoen for årets Storlirenn som går 26.3 med start i Storlien og målgang i Meråker.

Ønsker du heller å prøve deg på scooter, er det utleie og flotte leder på Storlien. Her kommer du deg ut på viddene, og naturen rundt er slående vakker. Legg turen hit i forbindelse med en skihelg i bakken, eller velg å ta turen i forbindelse med årets store turrenn som går fra Storlien til Meråker. Storlirennet går i nydelig fjellområder, gjennom historiske Skurdalsporten der pilegrimmer har risset inn kors i bergveggen og der smuglerruta gikk under krigen. Mulighetene er mange bare du velger å ta turen hit til Storlien. Her har du uteliv og restauranter. 

Enkelt med tog

 Prøv hundekjøring

 Bli inspirert av vintermagasinet 2015

Siste artikler
  • Hundekjøring i Meråker
  • Hjertet i fjellet
  • Besøk reinsdyr i Teveldalen
  • Juleteater i Svedjan
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY