Nytt

Trenerkurs Randonee

Dette er i vinden, og nå har du mulighet til å delta på trenerkurs.

Sett av 27.-29. januar 2017. Da inviterer nemlig Norges Skiforbund randonee til tidenes første trenerkurs i randonee i Meråker. Kursholder er erfarne Ove Erik Tronvoll som til daglig jobber med idrettselever i Meråker.

Målgruppen for kurset vil være de som ønsker å utvikle sin randonee kunnskap som kan brukes i en trenerrolle. Kurset vil gi både en teoretisk og praktisk tilnærming til randonee som vi være med på å øke din kompetanse i en trenersituasjon.

Kurset har et omfang på ca 18 timer som tilsvarer det grenspesifikke ved et trener 1 kurs. Dette trenerkurset skiller seg litt ut fra andre trenerkurs gjennom at målgruppen for utøverne som skal treners er 15 år og oppover. 

Her finner du programmet.

Utstyr: Hjelm skredsøker, søkestang, spade, randonee/telemarksutstyr, feller, varme klær egnet for å sitte i fjellet under lunsjen.

Kursavgift: kr 1500,-
Overnatting på Sportstunet fredag til søndag, middag fredag og lørdag, frokost m/matpakke lørdag og søndag. Pris kr 1 070,- Faktura ettersendes. Påmelding er bindende – påmelding er lik faktura.

Påmeldingsfrist er 20.januar, og det er kun 20 plasser. Førstemann til mølla.

Alle MÅ ha sender/mottager, spade og søkestang hver dag. Dette har vi dessverre ikke til utlån. Vi oppfordrer til bruk av hjelm på nedkjøringer, men dette bestemmer den enkelte deltager selv. Du oppfordres til å ha egen skilisens eller reiseforsikring/ulykkesforsikring.

Siste artikler
  • Hundekjøring i Meråker
  • Hjertet i fjellet
  • Besøk reinsdyr i Teveldalen
  • Juleteater i Svedjan
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY