Nytt

Gode påsketips

Lurer du på hva du skal finne på i påsken? Her er det bare å velge og vrake.

Vi har snø både i og utenfor løypene. Storlien og Meråker har mye å by på dersom du tar turen hit til oss. Book turen nå.

Husk at det er en sårbar tid med begrenset næringstilgang for rein på beite, vis derfor hensyn når du er på tur i skog og fjell.  Treffer du på rein, gå rolig rundt den og vent i ro til den har trukket forbi. Det kan være en magisk opplevelse å betrakte rein på avstand.

Dette skjer på Storlien:

7-9.april: Rock- og motorsportweekend.

13.april: Familiefest med Radio P5 Trondheim.

14.april: Långfredagsblues på Storliens Fjällgård.

22.april: Veteranscooterrace.

Skurdalsporten ligger 5,5 km fra Storlien, og er åpen 13.-17.april fra kl 11:00-15:00. Kom deg hit på ski eller scooter.

Dette skjer i Meråker:

12.april: Åpen restaurant hos Kirkebyfjellet kurs- og konferansesenter.

13.april, Skjærtorsdag: Gaukrenn i Meråker Alpinsenter. Teveltunet serverer påskebuffet, og holder åpen bar med livemusikk. Dalarennet fra Teveldalen til Stordalen.  

14.april, Langfredag: Snøvolleyball i Meråker Alpinsenter, og barneskirenn på Teveltunet. Afterski i bryggeriet på Teveltunet. Åpen restaurant hos Kirkebyfjellet kurs- og konferansesenter.

15.april, Påskeaften: Barneskirenn, bigjump-konkurranse og afterski i Meråker Alpinsenter.Åpen restaurant hos Kirkebyfjellet kurs- og konferansesenter.

Hele påsken er det tradisjonelle lokale arrangementer som alle kan delta på både på Fjergen. Litjfunnsjøvollen og Funnsjøen. Det er åpen seter på Litjfunnsjøvollen med muligheter for å kjøpe seg kaffe og noe å bite i. Tradisjonelle gaukrenn, isfiskekonkurranser og hoppkonkurranser hører også med i påsken. 

Husk å ta hensyn til vær - og føreforhold når du ferdes i fjellet. Meråker Redningstjeneste har egen side på Facebook, og legger jevnlig ut informasjon om forholdene i fjellet. Vær obs på rasfare, dårlig is og varierte snømengder. 

Sjekk også denne videoen fra Meråker og Storlien

 

Les om ti ting vi elsker med Meråker og Storlien

 

Siste artikler
  • Forsiktig gjenåpning
  • Fantastiske Rypetoppen
  • Fantastiske Steinfjellet
  • Guidet tur i fjellriket
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY