Nytt

Snart kan du sykle i fjellet

Oppdag det magiske landskapet i Storlien på to hjul.

Det er fortsatt nydelig skiføre i fjellet, og snøen kommer til å ligge lenge enda. Men for deg som teller ned til sommerferie, er det mye å glede seg til. 

Sjekk denne videoen.

På Storlien er det flotte stier du kan sykle på for å komme deg ut i et historisk flott lanskap. Nyt fjellene, villmarken og det som hører med.

Lei sykkel på Storlien.

Tar du med familien på sykkelferie, kan du også ta turen innom Rypetoppen Adventurepark som ligger ligger noen få kilometer fra togstasjonen på Storlien. Herfra kan du sykle til parken som ligger ved Teveltunet på norsk side av grensen.

Book turen nå.

Naturen er fantastisk, og mulighetene mange. Rypetoppen er en klatrepark med løyper i trær og fjell som gir utfordringer til både barn og voksen. Her kan du også padle SUP, kano, du kan fiske og overnatte. Er du på sykkelferie kan du fint legge en etappe hit til Teveldalen.

Teveltunet har egen gårdsbutikk og mikrobryggeri. På Storlien er fjellet en opplevelse i seg selv. De mange vakre stiene fører ut i et herlig fjellandskap. Storlien har alt av overnatting og restauranter lokalisert i gangavstand fra togstasjonen. 

Siste artikler
  • Sammen er vi sterke
  • Vill, vidunderlig, verdenscup-trasé
  • Prøv hundekjøring
  • Fem fantastiske fjellturer
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY