Nytt

Sykle i fjellet

Oppdag det magiske landskapet i Storlien på to hjul.

Sykkeltilbudet på Storlien vokser for hvert år. Stiene i fjellet byr på fantastiske opplevelser for hele familien. Du finner løyper i alle vanskelighetsgrader. I Storlien sentrum finner du også en pumptrackbane. Her er det forøvrig popup sykkelbutikk med utleie av sykler og verksted. Storlien Sportcenter tilbyr god service. Du kan også leie sykkel direkte i vår nettbutikk.

Sjekk hvor vakkert det er å sykle i fjellet i denne videoen nederst i artikkelen.

På Storlien er det flotte stier du kan sykle på for å komme deg ut i et historisk flott lanskap. Nyt fjellene, villmarken og det som hører med. 

Tar du med familien på sykkelferie, kan du også ta turen innom Rypetoppen Adventurepark som ligger ligger noen få kilometer fra togstasjonen på Storlien. Herfra kan du sykle til parken som ligger ved Teveltunet på norsk side av grensen.

Book turen nå.

Naturen er fantastisk, og mulighetene mange. Rypetoppen er en klatrepark med løyper i trær og fjell som gir utfordringer til både barn og voksen. Her kan du også padle SUP, kano, du kan fiske og overnatte. Er du på sykkelferie kan du fint legge en etappe hit til Teveldalen. Rypetoppen er Skandinavias råeste klatrepark, og skiller seg fra mange andre med sin fantastiske vakre omgivelser og ville løyper til barn i alle aldre.

Teveltunet har egen gårdsbutikk og mikrobryggeri. På Storlien er fjellet en opplevelse i seg selv. De mange vakre stiene fører ut i et herlig fjellandskap. Storlien har alt av overnatting og restauranter lokalisert i gangavstand fra togstasjonen. I Meråker finner du også flere flotte sykkelrunder. Her går mange av stiene langs grusvei og traktorveier, mens i Storlien sykler du mest på stier i fjellet. 

Les vårt nye sommermagasin her.

Her er Storliens nye sykkelkart:

 

Siste artikler
  • Forsiktig gjenåpning
  • Fantastiske Rypetoppen
  • Fantastiske Steinfjellet
  • Guidet tur i fjellriket
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY