Nytt

Dette teller vi ned til

Det er vår i lavlandet, men fortsatt vinter i høyden. Her er noe vi gleder oss til.

1: Rypetoppen Adventurepark

6.mai kl 10:00 er det endelig sesongåpning for klatreparken. Parken har helgeåpent fram til 25.juni, deretter er det åpent hver dag fram til 11.august. Mer om åpningstider finner du på Rypetoppens hjemmesider. Her kan du klatre i trær og fjell, padle eller bare nyte de flotte omgivelsene som parken har. 

2: Sommerski

Du trodde kanskje skisesongen var over, men når den ordinære sesongen er over, gleder vi oss til å gå på ski i shorts. Meråker og Storlien har skiføre langt utover, så er du av den ivrigste sorten, kan du få i både pose og sekk. 

3: Sykkel

Meråker og Storlien har mye å by for deg som elsker å sykle. Storlien har satset ekstra på sykling i fjellet og det er bare å glede seg til å dra på oppdagelsesferd i vår vakre fjellverden.

 

4: Laksefiske

Vi har en herlig lakseelv som slynger seg nedover dalen langs E14. I tradisjon tro er siste dag i mai åpningsfest foran årets lakseseong. Stjørdalselva er regnet blant de 10-12 beste elvene i landet. Er du mer interessert i fjellfiske, har Meråker og Storlien flere hundre små fjellvann du kan fiske i. Husk å kjøpe fiskekort!

 

5: Meråker til topps

Meråker har 26 tusenmeterstopper du kan besøke. De mest populære fjelltoppene er Mannfjell, Fonnfjell, Hærmannsnasen og Kluken. Her finner du også inngangsporten til Skarvan- og Roltdalen nasjonalpark og Syltoppene. Vi gleder oss til fjellvandring i Meråker og Storlien!

Siste artikler
  • Juleteater i Svedjan
  • Besøk reinsdyr i Teveldalen
  • Sammen er vi snørike
  • Les vårt nye vintermagasin
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY