Nytt

Derfor bør du reise hit

Sjekk hva stadig flere ønsker å være med på. Du kan også gjøre som Young Star.

Meråker videregående skole har markert seg på kartet med nærmere 1000 mesterskapsmedaljer i langrenn og skiskyting fordelt på 150 elever tilknyttet skolen. I tillegg har elever tatt medaljer i andre idretter som blant annet friidrett og skyting. Skolen har et unikt område for den aktive, og stadig flere ønsker å legge sine treningssamlinger hit. Forrige helg var det skiskytterforbundet som sto for Young Star-samling med ivrige skiskyttere, og snart går startskuddet for årets sommereventyr.

 

Delta du også

Sommereventyret trekker årlig rundt 1500 ungdommer til fjellbygda for å trene sammen med idrettsstjernene i Meråker. Du kan melde deg på fotball, håndball, langrenn, skiskyting, skyting eller multisport.

 

Book din plass nå!

 

Her treffer du ungdommer fra hele landet, får treningstips og gode opplevelser. Idrettskolen har også hatt deltakere fra blant annet Sverige, Finland, USA, Canada, Island, Estland, Italia og Japan.

Meråker og Storlien er dessuten en destinasjon med opplevelser for hele familien. Mens barna er på idrettskolen, kan foreldre og søsken feriere i nærheten. Norges tøffeste klatrepark, Rypetoppen, ligger en kort kjøretur fra Arena Meråker.

Du finner også blant annet merkede sykkelstier i fjellet og fjellridning. Her finner du også eldorado for fjellfiske og laksefiske, nydelige padleområder og lokale butikker.

 

Book overnatting nå!

 

Arena i særklasse

Arena Meråker leier ut skolens anlegg. Her finner du både fotballhall med kunstgress, håndballhall, skytehall, rulleskianlegg med to standplasser, styrkerom, testlab, sandvolleyballbane og ikke minst Vardetun med fotballbaner og friidrettsbane med tartandekke. Anlegget har huset mange store arrangement. Her har både Europamesterskap i skyting, sommer-NM og NM på ski funnet sted. I 2019 blir det nytt norgesmesterskap og i 2020 er Meråker og Storlien verdenscupdestinasjon. Vi skal heller ikke glemme at vinterdestinasjonen har flotte alpinanlegg  som passer perfekt for hardøkter i barmarkssesongen.

 

Siste artikler
  • Se hva du kan gjøre i Meråker i sommer
  • Guidet tur i fjellriket
  • Gjør deg klar til årets råeste løp i fjellet
  • Trygg ferie i Meråker
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY