Nytt

Lahkoe biejjine!

Vi feirer samefolkets dag med markering på biblioteket i Meråker. Vinterfestuka er i gang, få med deg dette. 

Tirsdag 6.februar kl 18:00 markerer vi Samenes nasjonaldag på biblioteket i Meråker. Kl. 20:00 vises filmen "Sameblod" på auditoriet i regi av Bygdekinoen.

Samene er en viktig og rik del av vår kultur. Tirsdag vises gamle fotografier på biblioteket, og vi får ordførerens hilsen på dagen. Ta turen innom og feir sammen med oss. 

Sjekk ut denne filmen.

Årets vinterfestuke er godt i gang, og programmet fortsetter ut uka. Onsdag 7.februar skal Historielaget ha billedkveld i auditoriet på Meråker videregående skole der de viser filmen om Magnar Lundemo (Inngang kr. 100). Torsdag 8.2 er det kveldskaffe på Meråker stasjon med underholdning fra kulturskola og åpen butikk på Heimlaga i 2.etasje. Fredag 9.februar er det kulturkveld på Meråker samfunnshus med musikk og utstilling (inngang kr. 100).

Gjestegården sportsbar har åpent fredag og lørdag fra kl. 20:00. Lørdag  er det pubkveld med Nils Børge Botten (Inngang kr. 150). Lørdag kan du også være med på Live in Sweden med Petter Wavold på Storliens Högfjällshotell. Da blir det innspilling av liveplate på hotellet.

Søndag 11.februar er det gudstjeneste i Meråker kirke kl. 11.00 og salg av middag på Gudå samfunnshus fra kl. 13:00-17:00.

Husk at vi har fantastisk oppkjørte løyper på begge sider av grensen og to flotte alpinanlegg med muligheter for å boltre seg i herlige bakker. 

 

Siste artikler
  • Se hva du kan gjøre i Meråker i sommer
  • Guidet tur i fjellriket
  • Gjør deg klar til årets råeste løp i fjellet
  • Trygg ferie i Meråker
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY