Nytt

Bli med på åpen gård

Svedjan ønsker velkommen til gards søndag 19.august kl.12:00. Her blir det aktiviteter for hele familien.

Hils på høner, moskus- og mignonender, vaktler og fasaner, kyr og kalver, sau og lam, katter, kaniner, minigris og hunden Enya. Grete Stokke og John Gunnar Stormo, sammen med sine medhjelpere, ønsker alle velkommen innom til en trivelig dag på tunet.

Det er muligheter for å kjøpe kaffe, kaker, brød og middag på stabburet. Salgsbua er åpen med diverse varer fra Gilland Design, sauskinn, tøysauer, smykker og leker m.m.

Selvsagt blir det gårdsquiz og buskspæll i år også. Du kan også prøve hesteridning. Svedjan arrangerer dessuten Farmen Meråker. Der møtes rektorene fra grunnskolen og videregående: Christian Fredrik Kolvik og Bjørg Sissel Kvannli. Langrennsløperne Gaute Iversen og Magnus Gjemse er også på plass og kjemper om seieren. 

Gratis inngang med trekking av premie på inngangsbilletten. Overraskelse til alle barn ved inngangen. Svedjan tar imot betaling på Vipps og kontanter. Veien hit er skiltet fra E14. Kjør over brua forbi Extra-butikken. Ta til venstre i krysset og fortsett videre til neste kryss. Ta til venstre mot Dalådal, deretter 2.avkjørsel til høyre. 

Svedjan Gård har egen Facbookside der de legger ut informasjon om åpen gård og gårdskafé. I tillegg til årets store gårdsdag søndag 19.8, er det gårdskafé fra kl 12:00-16:00 den 9.september.

Siste artikler
  • Spektakulære Rypetoppen for hele familien
  • Prøv hundekjøring på barmark
  • På ferie med hest
  • Gjør deg klar til årets råeste løp i fjellet
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY