Nytt

Klar, ferdig, Kluken opp

Søndag 26.august kan hele familien delta på fjelløp i fantastiske omgivelser. 

Det er 4,3 km fra start til mål, og 590 høydemeter skal bestiges. Kluken er en av de mest populære fjelltoppene i Meråker, og de siste årene har godt over 300 stilt til start på fjelløpet Kluken opp. Tusenmeterstoppen ligger på 1110 m.o.h, og utgangspunktet er fra Kluksdal Søndre i Stordalen. Her er det plass til både deg som ønsker å være med i konkurranseklassen og for deg som vil delta i trimklassen. Påmelding fra kl. 09:00 på løpsdagen. Trimklassen starter kl 10:00-11:30, her kan du vinne flotte uttrekkspremier. Konkurranseklassen har fellesstart kl. 12:00.

Premier til de tre første damer/herrer og flotte uttrekkspremier. Alle må være i mål på Kluken senest kl 13:30. Åpen kiosk og salg av grillmat ved Kluksdal Søndre. Finn veien hit ved å ta avkjøring fra E14 øst for Meråker Sentrum. Følg skilting til Stordalen og videre til Kluksdal. Avstanden fra E14 er 16 km. 

I fjor var Magnus Gjemse raskeste mann opp med tiden 27.16, og raskeste dame var Alise Einmo med tiden 31.29. Blir det ny løyperekord i år? Mer info om løpet finner du på nettsiden www.klukenopp.no 

Siste artikler
  • Her opplever du fantastiske langrennsløyper
  • Fem vackra vintertips
  • Vinteropplevelser i alpinbakkene
  • Spektakulære Rypetoppen for hele familien
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY