Nytt

Sammen er vi snørike

Meråker og Storlien har to fantastiske alpinanlegg. Grenseløst, spektakulært og med herlig utsikt.

Du trekker inn den kalde lufta og puster ut en magisk frostrøyk som blander seg med morgensola. Hjertet banker. Du ser utover den nypreparerte bakken og glitrende snøkrystaller. Du speider mot nylagt pudder og oppdager at du er fri i en både tilrettelagt og urørt lekepark. lurer på hvilket veivalg du skal ta akkurat nå. Park, pudder eller preparerte rene flater?

Den kalde fine tida gjør noe med deg. Tiden står stille. Alle bekymringer legges vekk for en liten stund. Det er deg, skiene og bakken. Din lekegrind, din årstid. Du kjenner tårene presse på, dette er rett og slett vakkert. Du vet at før solen sto opp har skaperen lagt sin hånd på verket. Tråkkemaskinføreren har bygd og tilrettelagt for at du skal få en perfekt dag. Magisk. Meråker og Storlien kan tilby denne følelsen. Her finner du opplevelser for liten og stor, bakker for nybegynnere og viderekomne.

Boltre deg i 30 nedfarter. Meråker alpinsenters lengste bakke er 2400 meter, og har en høydeforskjell på 440 meter. Storlien har tilrettelagt en barnebakke på 1450 meter. Begge våre to alpinanlegg har kvaliteter for hele familien. Storlien og Meråker er omkranset av vakre fjell og god utsikt.

Her ønsker de to alpinsentrene, som ligger knappe to mil fra hverandre, å legge til rette for deg uansett nivå. Noen kaller destinasjonen en liten perle som venter på å bli oppdaget, en uslipt diamant. Vi vet at på begge sider av grensen jobber det mennesker som brenner for å skape en best mulig opplevelse for gjestene hver eneste dag gjennom hele vinteren.

Meråker:

13 nedfarter, 4 trekk (+ 2 barnetrekk), funpark og barneområde.

 

Storlien: 23 nedfarter, 9 skitrekk, funpark og barneområde. 

 

Transport:

Trondheim Lufthavn Værnes ligger mindre enn én times kjøring fra våre alpinanlegg. Du kan leie bil eller komme deg hit via tog eller buss. Noen overnattingsaktører tilbyr egen transport, og det kan bestilles taxi. Meråker alpinsenter ligger et stykke utenfor sentrum, i Storlien er det gangavstand fra tog til bakker. Til Storlien kan du ta vintersportstoget fra Malmö via Stockholm, Duved og videre til Storlien. Togtidene er tilpasset slik at du kan skreddersy vinterferie eller weekendtur.

Rutetilbud:

Tog: www.vy.no www.snalltaget.se

Buss: www.atb.no www.wansethbuss.se

Taxi: +47 74810136

Siste artikler
  • Spektakulære Rypetoppen for hele familien
  • Prøv hundekjøring på barmark
  • På ferie med hest
  • Gjør deg klar til årets råeste løp i fjellet
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY