Nytt

Fem flotte sommereventyr

Dette bør du få med deg i ferien.

Det kribler! Ferien nærmer seg med stormskritt, og det er så utrolig mye gøy du kan finne på. Dette er bare noe av det du kan gjøre i Meråker og Storlien. Kanskje vi treffes?

1: Besøk Rypetoppen

Et eldorado for hele familien! Klatre i trær og fjell. Svev i zipliner, utforsk naturen, padle i kano eller SUP. Topp det hele med overnatting i lavo eller tretelt. Det er gratis å gå inn i parken, du betaler bare for klatring og vannaktiviteter. Dette er familieparken for den aktive familien. Om mor, far eller bestefar vil gjøre noe annet, så finnes Teveltunet med gårdsbutikk og eget bryggeri i gangavstand fra parken.

Her kan du booke overnatting.

2: Sykle i fjellet

Det kunne ikke kriblet mer enn det gjør akkurat nå. Det er lagt ned et godt stykke arbeid i fjellene på Storlien for at vi skal kunne nyte de vakre fjellene fra sykkelsetet. Nye stier åpner i sommer, og vi gleder oss! Ta turen ut i villmarken, nyt fjellet og naturen. Her finner du tilbud for den mest aktive og for nybegynneren.

Trenger du å leie sykkel, så kan du gjøre det nå. Vi har online booking. 

3: Besøk en tusenmeterstopp

Gjør som Petter Northug og Hallgeir Martin Lundemo. Besøk en av våre 26 tusenmeterstopper. Det er så utrolig mye vakker natur du kan få med deg. Hvert år arrangeres fjelløp som går over én eller flere topper. Noen av de mest populære toppene er Fonnfjellet, Mannfjellet og Kluken. 

Eller hva med å delta på Norges tøffeste fjelløp, sjekk ut påmeldingen her.

4: Ri på islandshest

Meråkerfjell ridesenter fyller 25 år. Hvert år tar de med seg grupper på ridning i fjellet. Få med deg en magisk opplevelse sammen med en turguide som har vokst opp i området, har sine røtter herfra og er en fantastisk historieforteller. På gården i Teveldalen har de 80 islandshester. 

5: Gå til seters

Kjør innover mot Fersdalen og parker ved Mårråkstuggu. Derfra er det ca 4 km å gå inn til Litjfunnsjøvollen. Hver sommer er det åpen seter her. Møt dyrene, kjøp noe å bite i og kos deg på tur. 

Book overnatting nå.

Siste artikler
  • Snart klart for Storlirennet
  • To alpinsentre og mye moro
  • Dette bør du prøve
  • Fem vackra vintertips
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY