Nytt

Åpne alpinbakker

Meråker alpinsenter har åpnet deler av anlegget. I vinter utvides åpningstidene, og det settes opp skibuss fra Trondheim.

Meråker Alpinsenter utvider åpningstidene denne sesongen. Nytt av året er kveldskjøring i alpinbakkene hver eneste ukedag. Det er produsert mye snø i Bjørgbekktrekket, og  deler av anlegget er åpnet for sesongen. Det satses på å kunne åpne hele anlegget i midten av desember. Snøfall, snøproduksjonen og kulde har også bidratt til at langrennsforholdene i Grova er topp. På Storlien åpner anlegget i desember, der er forholdene i langrennsløypene gode. 

De nye åpningstidene i Meråker alpinsenter:

Mandag - fredag kl. 16.00 - 20.30

Lørdag kl. 10.00 - 17.00

Søndag kl10.00 - 16.00

I tillegg vil det fra 28.12 - 7.3 være frokostkjøring i flombelysning hver lørdag fra kl. 08.00 - 09.30. Frokostkjøringen inkluderer enkel frokost.

 

Alpinsenteret har lanseret ny hjemmeside. Der kan du kjøpe heiskort.

Fra 1. oktober - 30.november er det 20% rabatt på sesongkort.

Nytt av året er Meråker - og hyttepakke som inkluderer kjøp av to voksne sesongkort til 5900,- (pakken gjelder for to kort, og kan ikke splittes). Sesongkort for skoleelever gjelder for alle t.o.m 17 år og koster kr. 1800,-

I vinter settes det også opp skibuss fra Trondheim. Hver lørdag og søndag vil det gå buss fra Trondheim sentrum via Moholt, E6, Stjørdal og til Meråker.

- I den forbindelse vil alpinsenteret tilby egne sesongkort for studenter. Vi håper et utvidet tilbud betyr flere folk i anlegget, forteller Arne Magnus Størseth i Meråker alpinsenter.

I tillegg til Meråker alpinsenter, finner du også et flott alpinanlegg på Storlien. De to anleggene har til sammen 30 nedfarter i ulike vanskelighetsgrader, skipark og barneområder. 

Trenger du overnatting? Se her.

 

Siste artikler
  • Hundekjøring i Meråker
  • Hjertet i fjellet
  • Besøk reinsdyr i Teveldalen
  • Juleteater i Svedjan
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY