Nytt

Åpner i desember

Meråker alpinsenter satser på sesongåpning i midten av desember. I vinter utvides åpningstidene og det settes opp skibuss fra Trondheim.

Meråker Alpinsenter utvider åpningstidene denne sesongen. Nytt av året er kveldskjøring i alpinbakkene hver eneste ukedag. Vi gleder oss til skiseong, og teller ned til snøen laver ned. Allerede har det lagt seg litt nysnø i toppene, og spiller været på lag, vil det være mulig å finne frem ski og snowboard allerede 14.desember. 

De nye åpningstidene i Meråker alpinsenter:

Mandag - fredag kl. 16.00 - 20.30

Lørdag kl. 10.00 - 17.00

Søndag kl10.00 - 16.00

I tillegg vil det fra 28.12 - 7.3 være frokostkjøring i flombelysning hver lørdag fra kl. 08.00 - 09.30. Frokostkjøringen inkluderer enkel frokost.

 

Alpinsenteret lanserer ny hjemmeside 1.oktober. Der kan du kjøpe heiskort.

Fra 1. oktober - 30.november er det 20% rabatt på sesongkort.

Nytt av året er Meråker - og hyttepakke som inkluderer kjøp av to voksne sesongkort til 5900,- (pakken gjelder for to kort, og kan ikke splittes). Sesongkort for skoleelever gjelder for alle t.o.m 17 år og koster kr. 1800,-

I vinter settes det også opp skibuss fra Trondheim. Hver lørdag og søndag vil det gå buss fra Trondheim sentrum via Moholt, E6, Stjørdal og til Meråker.

- I den forbindelse vil alpinsenteret tilby egne sesongkort for studenter. Vi håper et utvidet tilbud betyr flere folk i anlegget, forteller Arne Magnus Størseth i Meråker alpinsenter.

I tillegg til Meråker alpinsenter, finner du også et flott alpinanlegg på Storlien. De to anleggene har til sammen 30 nedfarter i ulike vanskelighetsgrader, skipark og barneområder. 

Trenger du overnatting? Se her.

 

Siste artikler
  • Høsttakkefest
  • Bli med på oktoberfest
  • Verdenseliten kommer til Storlien og Meråker
  • Åpner i desember
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY