Overnatting

Kirkebyfjellet Konferansesenter

Stedet for fjellkonferanser og selskapsservering, familiehelger, treningssamlinger, julebord og andre begivenheter. Hos oss er alle velkommen!

Kirkebyfjellet konferansesenter i Meråker er et stort og fint hyttetun med en beliggenhet som er upåklagelig, i kort avstand fra Værnes lufthavn. Overnatting på hytter med god standard, og med umiddelbar nærhet til alpinbakken, skiløyper og fjellturer i Kirkebyfjellet. Hos oss er friluftslivets år- hvert år!

Her er alt tilrettelagt for et godt og minnerikt opphold, da det er lett å la seg inspirere i fine fjellomgivelser, hvor turmålene er mange og det samtidig er komfortabelt og godt å bo.

Vi har et godt kjøkken, som liker å handle så lokalt som mulig, og menyen varierer stadig ut fra sesong. Kirkebyfjellet byr på god service og smaksopplevelser

Kirkebyfjellet tilbyr fine overnattingsplasser – for de som vil besøke Meråker for alle anledninger- det være seg fjellturer på hesterygg eller til bens, klatrepark, barmarkskjøring med hund og andre fine aktiviteter. Og at til sommerferien håper vi at sykkelstien står ferdig mellom Fagerlia Grova, slik at de som liker helst å sitte på sykkelsetet – har mange muligheter med Kirkebyfjellet, Fagerlia, som utgangspunkt.

Aspåsen gård og husky tilbyr hundekjøring for grupper nå på sommeren, uten dunjakke og månesko så klartJ Perfekt i kombinasjon opphold hos oss, med jacuzzi og badstue etterpå, påfølgende middag og overnatting. 

I sommer har vi hytter til utleie, og ellers åpen for bestilte arrangement. 1-3. august er vi å finne på AUK sin stand i Trondheim, under trøndersk matfestival 2019.

Velkommen på besøk – og kontakt oss på 95 45 12 45 eller send en epost til post@kirkebyfjellet.no for tilbud.

Ta kontakt for et tilbud, eller om du har spørsmål; post@kirkebyfjellet.no eller rings oss på 95 45 12 45

Kirkebyfjellet Konferansesenter
Address Kirkebyfjellet Konferansesenter
Phone +47 95 45 12 45 
Fax +47 
E-Mail post@kirkebyfjellet.no
Web www.kirkebyfjellet.no
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY