Overnatting

Meraker Brug, hus på hovedgården

Huset ligger på hovedgården til AS Meraker Brug og er et veldig sentralt utgangspunkt for alle mulige aktiviteter i Meråker. Selv om dette er sentralt ligger i et rolig område. Det er kort vei til Alpinsenteret, Idrettshallene ved Meråker videregående skole, Grova Skistadion, Rypetoppen Klatrepark, Storlien, Åre og alle fine tur-, jakt- og fiskemuligheter i Meråker.
 

Huset har 5 soverom i andre etasje med totalt 10 sengeplasser på store soverom. Her er det 2 bad og 3 toalett. 1. etasje består av kjøkken, spisestue og ei trivelig stue/TV-rom med peis. I tillegg er det ei stor stue som kan benyttes ved større selskap og anledninger.
Det er tørkemuligheter i gang og i vaskerom i kjeller hvor man også finner vaskemaskin.
Huset er normalt godt utstyrt. Oppvarming med varmepumper/elektriske ovner samt vedfyring. Ved leie er en vedkorg ved peisen inkludert. Ytterligere ved kan kjøpes på stedet.
Huset leies ut med oppreide senger og to håndduker pr. seng.
Det er trådløst nett i huset og TV.
Det er tilgang på bruk av carport ved huset.
Det er ikke anledning til å hund i huset annet enn i eget bur i rom ved hovedinngangen.

Kontakt Jakob Haugen: +47 99 23 25 33

 

Meraker Brug, hus på hovedgården


Faktura for leie av huset sendes pr. mail og betales i forkant av oppholdet. 

Leietaker er økonomisk ansvarlig for skader som påføres leieobjektet.

Ved leie håndteres håndtering av søppel og tomgods av leietaker. Stor søppelkonteiner på gården kan benyttes. Ved avreise legges sengeklær og håndduker i egne sekker i 1. etasje. Oppvasken skal være tatt og oppvaskmaskin skal være kjørt/satt igang. Huset skal forlates i ryddig stand slik det var ved ankomst. Søppel skal være fjernet. Vinduer og dører skal være lukket og låst.

gå til nettsiden www.merakerbrug.no

Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY