Overnatting

Triangelheimen

Triangelheimen leirsted ligger flott til i Fagerlia med fantastiske skimuligheter vinterstid: “Midt i” slalåmbakken med kort vei til alle alpinanleggets heiser. Og med kort vei til et stort og velpreparert skiløypenett. Vår, sommer og høst er mulighetene like mange, og naturen i Meråker like vakker som på vinteren. Det er bare fantasien som setter grenser for aktivitetene. Og Triangelheimen Leirsted ligger midt i herlighetene!

Triangelheimen leirsted har overnattingskapasitet til 32 personer, fordelt på 5 rom à 4 senger og en sovesal med 12 senger. Det er plass til flere dersom flatseng benyttes.
 
Leirstedet inneholder i tillegg stue/spisesal med peis, kjøkken, kjellerstue, toaletter m/dusj og eget tørkerom. Kjøkkenet bygger på selvhushold og har dekketøy til ca 50 personer. I kjellerstuen er det montert konferanseskap med whiteboard, flippover og lerret.
Triangelheimen leirsted holder enkel, robust standard med gode fasiliteter. Målgruppen er barne- og ungdomsorganisasjoner, men også privatpersoner og bedrifter er hjertelig velkomne som leietakere.
 
Les mer om Triangelheimen Leirsted på www.triangelheimen.no.
Et rimeligere og mer praktisk alternativ skal du lete lenge etter!
Triangelheimen
Adresse
Triangelheimen Leirsted, Fagerlia, 7530 Meråker
Telefon
+47 986 96 254
E-post
Hjemmeside
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY