Nytt

Vilt, vakkert og vått

Denne glemte perlen bør du sjekke ut. Bli med på padletur på Feren og overnatt i foten av fjellet.

Vakre Feren byr på opplevelser du vil elske. (se video nederst i artikkelen, husk lyd)

Ved Sulåmo har du det perfekte utgangspunktet for en aktiv familie eller vennegjeng. Du kan bo i trivelige stabbur eller kårbolig. 

 

I 1996 var dronning Sonja overnattingsgjest her. Et bilde og en hilsen henger innrammet på veggen som minne om det staselige besøket.

Herfra er det bare 150 meter ned til vannet.  Sulåmo har et naust i vannkanten med kajakker og robåt tilgjengelig for sine gjester. Det er også skiltet til fjelltopper som Kjølhaugen, Hermannssnasa, Kråkfjellet, Evjekvelvet og Kliningen fra parkeringsplassen på Sulåmo. Her har du rolige omgivelser, men et supert utgangspunkt for små og store eventyrere som er glad i natur og friluft. 

 

Som overnattingsgjest har du tilgang på sykkel og padling, men det er også åpent for dagsturister å ta turen. Det koster 100 kr i leie per kajakk (priser er fra 2017 og vi tar forbehold om endringer), en parkeringsavgift på 30 kr kommer i tillegg.

Overnattingsgjester kan dessuten låne sykkel av vertinnen, Randi Krogstad. Hun anbefaler blant annet å ta turen til den åpne setra Litjfunnsjøvollen som ligger i nærheten.

Det er fint å sykle på Fersdalsveien, og store deler av strekningen sykler du langs vannkanten.

 

Hos Randi styrer du selv hvordan du vil ha det, det er selvhushold og tilgang på dusj. Du kan få oppredde senger ved ankomst. Randi nås raskest på telefon, men du kan også sende e-post. 

Les mer og ta kontakt med Randi Krogstad på Sulåmo via hennes nettside. 

SE VIDEO - HUSK LYD

Siste artikler
  • Se hva du kan gjøre i Meråker i sommer
  • Spektakulære Rypetoppen for hele familien
  • Prøv hundekjøring i sommervarmen
  • Fiskelykke i fjellet
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY