Nytt

Fiskelykke i fjellet

Brusende bekker, elver og fjellvann. Sola er i ferd med å gå ned og fisken vaker.

Det er stille i fjellet. Et par fugler synger kvelden inn på andre siden av vannet. Innsektene summer og et stort plask får deg til å våkne fra den dype meditasjonen du står i sammen med fiskestanga. Fjellørreten begynner å bli aktiv, og håpet ditt blir sterkere for hvert kast du tar. Meråker og Storlien har flere hundre fjellfiskevann, bekker og elver. Her finnes unike muligheter for sportsfiskere, og deg som setter pris på å ta noen kast bare for å prøve lykken.

Det er et eldorado for enhver fisker å komme hit. Stjørdalselva er en av landets største lakseelver. Ønsker du å fiske i fjellet, er det bare å ta en titt på kartet, så ser du de mange mulighetene du har. Du kan leie hytte hos Statskog på inatur.no. Du kan kjøpe fiskekort også for garnfiske. Meråker og Storliens vakre villmark står til din rådighet. Pioneren og eventyreren Helge Ingstad, som er født i Meråker, har et godt sitat fra boken Pelsjegerliv som kan beskrive jakt- og fiskemulighetene i området:

”Her er min kano, mine garn, min børse og mine hunder. Skogene og vannene står til min rådighet. Jeg sitter i skjorteermene foran teltet og føler meg som en millionær”.

Mer informasjon om jakt- og fiskekort samt hytteutleie:

www.inatur.no

 

Siste artikler
  • Spektakulære Rypetoppen for hele familien
  • Prøv hundekjøring på barmark
  • På ferie med hest
  • Gjør deg klar til årets råeste løp i fjellet
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY