Opplev

Topptur

Topptur vinterstid – en innføring i sikker og effektiv ferdsel i fjell!

Kirkebyfjellet er et populært sted å bo, og her er opplevelsene mange.

For deg som er glad i å gå på ski og stå alpint, men som ønsker en bredere kunnskap om hvordan gjøre toppturen sikker og gøy!

Samtidig som du ønsker å bo, spise og sove godt under hele oppholdet.
Velkommen til Kirkebyfjellet – Fagerlia – Meråker!

Målsetting med kurset

er først og fremst at du skal få en positiv opplevelse av det å gå på topptur i fjellet. Du vil derfor få en grunnleggende innføring i utstyr, teknikker og sikkerhet rundt toppturer på ski, hvor skred er et av de viktigste temaene. Kurset er praktisk lagt opp, og det meste av tiden tilbringes ute på tur. Vi legger i tillegg vekt på det sosiale – ved å ha tid til å dele erfaringer, nyte god mat og drikke sammen i gode omgivelser.

Kirkebyfjellets skiguider Stefan Sagen og Aleksander Risvold er begge fra Meråker, og har bred erfaring om sikker ferdsel i fjellet.

Flere aktiviteter

For gjestene, hjelper Kirkebyfjellet til med å booke organiserte aktiviteter for grupper, og her er mange ulike og spennende aktiviteter å velge mellom. For å nevne noe; hundekjøring (sommer som vinter), 5 kamp på tunet og GEO –challenge, Rypetoppen klatrepark, kanopadling, fisketur med guide, trugeturer, fjellguiding med mere! Ps. Noe som er helt gratis, og samtidig helt fantastisk; Du trenger ingen avtale for å bruke naturen med dens fjell og de preparerte skiløypene eller sykkelstien fra Fagerlia til Grova

Topptur

Total pris for kurs, guiding og opphold med alle måltid kr 7.000,- pr. person.

Ta kontakt på post@kirkebyfjellet.no for nærmere beskrivelse av toppturhelg.

https://kirkebyfjellet.no/

Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY